STIRI DIN PRAHOVA

Category: STIRI DIN PRAHOVA

DN1 aproape impracticabil din cauza zapezii

In judetul Prahova a inceput sa ninga in aceasta dimineata, iar stratul de zapada depus a inceput sa dea bataie de cap autoritatilor. Aceeasi situatie este si in judetul Ilfov si in judetele invecinate. 

Dupa nici 12 ore de ninsoare, drumul national 1 este aproape impracticabil intre Bucuresti si Ploiesti. Se pare ca utilajele de deszabezire lipsesc de pe acest drum, nu vorbim despre plug, dar nici macar material antiderapant nu am vazut pe sosea. 

Oare ce se intampla cu utilajele? CNADNR doarme? sau sunt la protest angajatii acestei institutii?

  • Written by Redactor

Category: STIRI DIN PRAHOVA

Cod galben de ninsoare in Prahova

Cod galben de ninsoare și viscol, în Prahova și alte cinci județe: Buzău, Argeș, Dâmbovița, Neamț și Suceava.


 

Read more: Cod galben de ninsoare in Prahova

  • Written by Redactor

Category: STIRI DIN PRAHOVA

Grupare infracţională destructurată

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploieşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori. 15 persoane au fost conduse la audieri.

 La data de 19 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S. T. Ploieşti au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de minori.

 La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Prahova.

 

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2014 - martie 2015, membrii grupării ar fi recrutat minore cu o situaţie materială precară, pe care le-ar fi exploatat, pe raza judeţului Prahova, prin obligarea la practicarea prostituţiei în folosul lor.

 

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse 15 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

  • Written by Adriana Jarnea

Category: STIRI DIN PRAHOVA

ANI versus Primarul din Comarnic

Primarul orașului Comarnic, Dorian Botoacă, a pierdut procesul intentat Agenției Naționale de Integritate, după ce a fost descoperit în incompatibilitate.

Read more: ANI versus Primarul din Comarnic

  • Written by

Category: STIRI DIN PRAHOVA

Busturile Familiei Cantacuzinilor la Filipesti

În cadrul proiectului “Restaurarea și Consolidarea Conacului Pană Filipescu”, din Comuna Filipeștii de Târg, finanțat cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional 2007 - 2013, sunt prevăzute a fi realizate cinci busturi ale principalilor reprezentanți ai familiei Cantacuzinilor. În perioada Evului Mediu această familie a participat la scrierea prin fapte a istoriei pe meleagurile prahovene.

Read more: Busturile Familiei Cantacuzinilor la Filipesti

  • Written by Adriana Jarnea

left