1 Decembrie la Ploiesti

Manifestările organizate cu prilejul Zilei Naționale a României vor avea loc, la Ploiești, ca de fiecare data, in parcul Mihai Viteazul. Primăria a anunțat,  programul oficial. Pentru al doilea an consecutiv va avea loc o defilare cu torțe. 

Astfel, in prima parte a zilei,  pe bulevardul Republicii si Parcul Mihai Viteazul sunt planificate: programe artistice, ceremonia militară, oficierea serviciului religios, alocuțiuni și depuneri de coroane.

Evenimentele vor începe la ora 9.30,  iar paradă militară fiind programată de la ora 11.00. Pe toată durata acesteia, zona va fi survolată și de avioane de la Aeroclubul "Gheorghe Bănciulescu" din Strejnic.

Începând cu ora 12.00, participanții sunt invitați să asiste la programul artistic, unde vor fi împărțite și cele 3.000 de porții de fasole cu cârnați.

 Programul de 1 Decembrie continuă și de la ora 18.00, când va începe retragerea cu torțe, din fața Palatului Administrativ, pe traseul Palatul Culturii - Bd. Republicii - Monumentul Mihai Viteazul.

 

 

left