Accident dupa accident

Seara si accidentul. Asa poate fi descrisa intersectia DN1A si iesirea dinspre cartierul Bereasca al Ploiestiului, in Tantareni.


Joi seara s-a mai produs un accident soldat cu victime...acelasi scenariu s-a intamplat si miercuri seara, dar si marti seara si se va repeta istoria. Intersectia este destul de periculoasa, datorita unui semn de circulatie ascuns de un copac! Autoritatile nu au luat niciodata masuri pentru "intersectia groazei", pentru a diminua accidentele din zona.

Zilnic se raporteaza cate un accident in aceasta intersectie, unele cu victime sau altele in care conducatorii sau pasagerii scapa ca prin urechile acului. Locuitorii din zona sunt revoltati pe aceasta situatie, gandindu-se ca intr-o zi un autoturism se va opri in casa lor sau mai rau o masina va ricosa in ei. 

Cauza? Neacordare de prioritate!

 Un semn de circulatie, pe care scrie STOP, ascuns de coroana unui arbore. Imposibil ca soferii sa il observe la timp.

Pentru cei ce nu cunosc intersectia riscul unui accident este de 99,9% asta pentru ca drumul este drept, iar configuratia intersectiei este foarte inselatoare. Aici au loc accidente rutiere permanent, iar in cele mai nefericite cazuri gardurile proprietatilor din vecinatatea intersectiei mentionate sunt mereu daramate. Mereu echipaje SMURD, Pomieri si Politie. Ba mai mult sunt si interventii la reteua de distributie a gazelor, pentru ca, din cand in cand se mai darama si o conducta de gaze si exista risc de explozie.

Autoritatile dorm? Cine raspunde de aceste intersectii prost semnalizate va lua vreo decizie? Chiar daca este vorba de vreo expropriere necesara, dar credem ca este mai importanta viata oamenilor si eliminarea accidentelor rutiere cu care localnicii din acea zona sunt deja obisnuiti. 

Facem astfel un apel catre autoritatile competente in vederea diminuarii riscului de accidente in zona. 

left