LOCAL

Category: LOCAL

Camion Rasturnat la Bucov

Astazi in jurul orei 15:00 a avut loc un accident pe raza comunei Bucov, la iesirea din sensul giratoriu DN1 Ploiesti - Buzau cu intrarea in Parcul Constantin Stere. 

Un autocamion incarcat cu porci vii s-a rasturnat la iesirea din sensul giratoriu.

Read more: Camion Rasturnat la Bucov

  • Written by Redactor

Category: LOCAL

Accident grav la Cioceanu

Astazi, in jurul orei 13:00 a avut loc un accident grav de circulatie la intersectia Cioceanu, strazile Torcatori cu Marasesti din cartierul 9 mai al Ploiestiului. La fata locului s-au deplasat doua ambulante si doua echipaje de la Politia Rutiera. Vom reveni cu amanunte.

  • Written by Redactor

Category: LOCAL

1 decembrie spectaculos la Ploiesti

La primele ore ale diminetii de 1 decembrie, ploiestenii si-au dat intalnire in Parcul Mihai Viteazul, pentru a savura evenimentele organizare cu ocazia Zilei Nationale.

Punctul de atractie aa fost parada militara. fiind diferita de alti ani, parada militara a adus anul acesta mai multe autospeciale, tancuri blindate, dar si masini de interventie ale politiei. Astfel, Baza 2 Logistica "Valahia" si Unitatea de la Bucov au adus transportatoare blindate si autoplatforme LAROM, dar si autocamioane.

Defilarea a fost realizata de doua plutoane de jandarmi ai MApN, doua de la ISU, si un grup de la Politia Locala.

Invitatii speciali de anul acesta, au fost trei ciobanesti germani ai Jandarmeriei cu insotitori lor.

au fost de aasemenea, prezente autospeciale ale Politiei, Jandarmeriei, Politiei Locale si ISU Prahova.

Doua avioane au survolat zona.

In aceasta seara, incepand cu ora 18.00, din fata Palatului Culturii va avea loc retragerea cu torte, pentru al doilea an consecutiv, fiind un moment ce se anunta a fi spectaculos, la fel ca si anul trecut.

 

 

  • Written by Adriana Jarnea

Category: LOCAL

1 Decembrie la Ploiesti

Manifestările organizate cu prilejul Zilei Naționale a României vor avea loc, la Ploiești, ca de fiecare data, in parcul Mihai Viteazul. Primăria a anunțat,  programul oficial. Pentru al doilea an consecutiv va avea loc o defilare cu torțe. 

Read more: 1 Decembrie la Ploiesti

  • Written by Redactor

Category: LOCAL

Accident dupa accident

Seara si accidentul. Asa poate fi descrisa intersectia DN1A si iesirea dinspre cartierul Bereasca al Ploiestiului, in Tantareni.

Read more: Accident dupa accident

  • Written by Redactor

left