Simona Halep participă la inca un turneu inainte de Wimbledon

Simona Halep și-a conturat calendarul din această vară și s-a decis la ce turneu pe iarbă va participa înainte de Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Cel mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia WTA a anunțat oficial că va lua startul în întrecerea de la Birmingham, transmisă exclusiv de Digi Sport.

Anul trecut, Simona a fost favorită 1 în Anglia, fiind eliminată în sferturile de finală de Kristina Mladenovic, 6-2, 0-6, 6-7, franțuzoaica pierzând ulterior în semifinale în fața Karolinei Pliskova. Pliskova a fost la rândul ei învinsă în finală de Angelique Kerber. Campioana de la Australian Open și-a anunțat și ea prezența la Birmingham.

Competiția va fi transmisă în direct și în exclusivitate în România de Digi Sport, între 13 și 19 iunie. Începând cu 27 iunie, Digi Sport va transmite, de asemenea EXCLUSIV în România, al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

 

Deocamdată nu a anunțat oficial, dar e posibil ca înainte de Birmingham, Simona să participe, tot pe iarbă, la turneul de la ’s-Hertogenbosch, pe care l-a câștigat în 2013. Cel mai bun rezultat pe iarbă al româncei este o semifinală jucată la Wimbledon, în 2014, pierdută în fața lui Eugenie Bouchard.

left