SPORT

Category: SPORT

Simona Halep participă la inca un turneu inainte de Wimbledon

Simona Halep și-a conturat calendarul din această vară și s-a decis la ce turneu pe iarbă va participa înainte de Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Cel mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia WTA a anunțat oficial că va lua startul în întrecerea de la Birmingham, transmisă exclusiv de Digi Sport.

Read more: Simona Halep participă la inca un turneu inainte de Wimbledon

  • Written by Adriana Jarnea

Category: SPORT

Sharapova nu e "victima"

Maria Sharapova a ieşit în faţă şi a admis că a fost depistată pozitiv, însă senzaţia multora a fost că rusoaica a fost doar o "victimă" în acest scandal. Jurnaliştii de la The Telegraph vin cu o altă informaţie: rusoaica fusese înştiinţată de 5 ori cu privire la introducerea "Meldoniumului" pe lista substanţelor interzise.

 

Read more: Sharapova nu e "victima"

  • Written by Adriana Jarnea

Category: SPORT

34 de medalii la Festivalul Judoului Românesc

 CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 34 de medalii la Festivalul Judoului Românesc!


Sâmbătă şi duminică, Sala Polivalentă „Ioan Kunst Ghermănescu”, din Bucureşti, a găzduit Festivalul Judoului Românesc, competiţie la care au participat peste 650 de sportivi din Bulgaria, Portugalia şi 34 de cluburi din România. Bineînţeles, au fost prezenţi şi reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină 34 de medalii – 7 de aur, 11 de argint şi 16 de bronz – şi 7 locuri V.

Read more: 34 de medalii la Festivalul Judoului Românesc

  • Written by Adriana Jarnea

Category: SPORT

Medalii pentru atleţii de la CSM

 21 de medalii pentru atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti la Cupa de Iarnă!


Sâmbătă şi duminică, Sala de atletism „Lia Manoliu” a găzduit Cupa de Iarnă pentru juniori 1, 2 şi 3, prilej pentru sportivii de la CSM-CSŞ Ploieşti să-şi treacă în palmares noi medalii.

Read more: Medalii pentru atleţii de la CSM

  • Written by Redactor

Category: SPORT

Nationala de fotbal a Romaniei in fruntea grupei de calificare la EURO 2016

România obține un punct după meciul din Belfast, în care a întâmpinat dificultăți mai ales pe finalul partidei, astfel că rămâne în fruntea grupei F din preliminariile pentru Campionatul European de fotbal din 2016, cu 14 puncte. 

Read more: Nationala de fotbal a Romaniei in fruntea grupei de calificare la EURO 2016

  • Written by Redactor

left