În spatele uşilor închise...

...BASME DESPRE AMÂNĂRI ŞI DEMITERI


Faptul că, în politică se calcă pe cadavre pentru a se atinge anumite scopuri nu mai este o noutate pentru nimeni. Că politica este o curvă... e discutabil. Chiar şi în aceste condiții,  nivelul prostituţiei cu mai marii trepăduşi ai politicii este unul extrem de scăzut.Avem parte de un spectacol de şi cu travestiţi, în mare parte, care, inevitabil ajung să ne conducă viaţa. Nu este nici pe departe vorba despre o introducere pompoasă. Luaţi drept exemplu inepţiile Elenei Udrea din perspectiva  în care stimabila explică de ce noi, românii în general, avem nevoie de o femeie în fruntea ţării, Băsescu care nu mai vrea secrete în cv-ul candidaţilor la preşedinţie (de parcă vreunul dintre noi ar şi-ar fi manifestat dorinţa expresă de a afla secretele marinerului), Crin Antonescu şi bălăcarelile sale cu Ponta, Klaus Iohannis care nu e demn să ne conducă pe noi românii, singura-i vină atribuită fiind originile sale de neamţ.

Suntem un popor cretinoid...cerem variante, dar refuzăm să acceptam vreuna din ele. Să revenim la oile... Ploieştiului. Mircea Roşca... cu bune, cu rele, nu despre asta este vorba, acum, aici. Ieri era programată o conferinţă PNL. Din diverse motive, aceasta a fost reprogramată pentru mâine. Concluzii? Unul din liderii PNL, mai exact Mircea Roşca,va fi schimbat în zilele următoare din funcția de președinte de filială, locul urmând a-i fi luat de primarul din Sinaia, Vlad Oprea.

Ce spune Mircea Roşca?

“Nu este nimic adevărat. Este doar o diversiune pusă la cale de PLR. Fac parte din stafful de campanile al lui Iohannis. Este doar o aberaţie scornită de ziarişti foarte subţiri profesional. Cât despre Vlad Oprea, am fost împreună la deschiderea anului şcolar. Ce să spun mai mult? E prietenul meu. Nici nu se pune problema unor discuţii de genul acesta”.

Acestea fiind spuse, iată de ce,  consecvenţi crezului iniţial, prostituţia  şi politica au multe în comun. Este numai o chestiune de opinie care dintre ele a dobândit cea mai odioasă reputaţie.

left