Găinar, agresiv dar cu simțul umorului, spaima Stoeneștiului

OAMENII ÎL VOR ÎNCHIS, POLIȚIA NU ȘI NU!


Un cetățean „certat” cu legea, din Stoenești, fără un loc de muncă stabil, recidivist – a fost închis pentru ultraj. Motivul? Pe nepusă masă,  „stimabilul” s-a gândit să bată un polițist într-un supermarket. Se pare că individul are o plăcere deosebită  să intre în ilegalitate , ori de câte ori are ocazia. Pe lângă polițiști, recidivistul mai are o afinitate și pentru... ce credeți... găini! Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere, montate în curtea unui consătean, furând respectivele zburătoare.

Într-o altă noapte, bărbatul  a fost surprins într-un  lan de porumb chiar de către proprietarul culturii. Acesta, bănuind intențiile hoțului, l-a pândit, l-a urmărit cum își umple căruța cu porumb, după care l-a întrebat care este motivul pentru care se află acolo. Cu „simțul umorului” la purtător, acesta a răspuns că a venit să adune iarbă. Fix la 4:00 dimineața!

În urma incidentului, păgubitul a apelat Serviciul de Urgență 112 iar hoțul a fost reținut, ulterior fiind eliberat.

„Somnambulului”  în cauză îi mai plac și bicicletele.

Un alt cetățean al satului Stoenești ne-a relatat faptul că, scandalagiul i-a furat bicicleta, iar în momentul când a aflat că a fost reclamat la poliție, acesta a devenit violent, agresând păgubitul.

Localnicii sunt revoltați și cer autorităților să ia măsuri  în ceea ce îl privește pe cel care îi terorizează de ani buni. Fie că au avut sau nu de-a face cu el, oamenii sunt speriați și îl vor după gratii.

Făptașul este cercetat în opt dosare penale pentru infracțiuni de ultraj, furt, vătămare corporală și distrugere.Ce mai urmează?

left