“Schimbaţi viceprimarul sau zburaţi! “

ROBERTA ANASTASE NU SE COBOARĂ LA NIVELUL “INDIVIDULUI“


Joia trecută, la Boldesti-Scăeni a avut loc o şedinţă  extraordinară a Consiliului Local, cu un singur punct pe ordinea de zi şi anume, schimbarea din funcţie a viceprimarului Gheorghe Predea.

Mai exact, şedinta a fost convocată de către reprezentanţii PDL şi PNL(că tot vorbim despre o aşa-zisa alianţă), dintre cei 17 consilieri 8 votând in favoarea ei.

Nimic neobişnuit până aici, numai că declaraţia primarului Bucuroiu este mai mult decât incendiară.

 “Da, a avut loc o şedinţă, la iniţiativa alianţei nou-formate PNL-PDL. În prezent, avem în CL 4 albaştri şi nouă portocalii. Numai că unul dintre portocalii a fost mai cu capul pe umeri şi nu s-a conformat ordinelor primite. De ce vă spun asta?  Se pare că, şi am argumente solide când spun acest lucru, portocalii ar fi primit ordine clare de la Roberta Anastase şi de la Mircea Roşca să schimbe viceprimarul, altfel vor dispărea ei din CL.

 Am contactat-o telefonic şi pe Roberta Anastase care ne-a declarat următoarele  “Bucuoriu? Nu este oare primarul acela care în Campania electorală spunea că am ascuns eu 5000 de biciclete la Casa Seciu şi nu ştia cum să pună interlopii să dea foc la respectivul restaurant? Pentru mine este un zero, nu mă cobor la nivelul lui. Nu comentez în niciun fel declaraţiile acestui individ. “ Luni CL Boldeşti-Scăeni se va întruni din nou în şedinţă, tot pentru schimbarea viceprimarului.

left